Heb jij (binnenkort) een nestje pups en zou je deze pups dolgraag met hun moeder (en vader) op de foto willen laten zetten? Dat kan!

Een nestshoot wordt meestal gedaan wanneer de puppy’s 6 tot 8 weken oud zijn. Het is aan te raden om de fotoshoot niet te last-minute in te plannen, zodat we de shoot bij slecht weer eventueel nog kunnen verplaatsen voordat de pups uitvliegen.

Bij een nestshoot ontvang je 1 foto van het complete nestje en daarnaast ontvang je per puppy nog een leuke portret- of actiefoto. Bijbestellen is uiteraard mogelijk via een online galerij. Leuk als herinnering voor jullie, maar ook voor de toekomstige baasjes!

Heb je je twijfels of het wel haalbaar is om alle honden in één foto te krijgen? Geen zorgen! De honden worden één voor één op de foto gezet en met behulp van photoshop komen ze allemaal in 1 foto terecht.
Over het algemeen blijven de puppy’s altijd netjes in de buurt, maar mocht je ze toch liever niet loslaten, dan heb ik ook een showlijn die we kunnen gebruiken.

Specificaties:
– Duur: (afhankelijk van het aantal pups) 1 tot 2 uur
– Op buitenlocatie
– Prijs: €150,-
– U ontvangt 1 nestfoto (moeder+pups) en 1 portret- of actiefoto per pup (in hoge resolutie zonder watermerk & in social media resolutie met watermerk)
– Meer foto’s van het complete nestje zijn mogelijk tegen een meerprijs van  €50,- per nestfoto (pups met moeder, alleen pups, pups met moeder én vader, 3 generaties, enz.)
– Bijbestellen van individuele foto’s mogelijk (foto’s door u gekozen uit een online galerij)
– Exclusief reiskostenvergoeding (€0,25/km vanaf 2371KT)