Mijn grote passie is natuurfotografie. Ik richt mij dan voornamelijk op macro’s en wildlife.

Bij macrofotografie vind ik het erg leuk om foto’s te maken van onderwerpen, zoals bloemen of regendruppels, die voor anderen eigenlijk heel normaal of soms zelfs saai zijn. Macrofotografie laat een hele andere kant zien van deze alledaagse onderwerpen. Je komt in een kleine wereld terecht en gaat de schoonheid die hierin verborgen zit zien en waarderen! Ik duik dan ook regelmatig ineens het gras in terwijl anderen zich afvragen wat ik nou zie.
Bij het fotograferen van wildlife is het een erg leuke uitdaging om wilde, soms schuwe dieren, mooi vast te leggen. Geduld is hierbij erg belangrijk, maar wordt ook regelmatig beloond. Dieren in het wild fotograferen is natuurlijk onwijs gaaf, maar ook thuis of in de dierentuin kun je mooie plaatjes schieten. Soms is het zelfs nog lastiger om mooie foto’s in een dierentuin te maken dan in het wild, omdat hier glas en hekken het beeld kunnen verstoren. Je moet dus nog meer nadenken over onder andere je standpunt en perspectief. Maar of het nou om wilde dieren gaat of niet, als echte dierenvriend geniet ik al van hun aanwezigheid.

Naast het aanbieden van shoots verkoop ik dus ook een aantal van mijn natuurfoto’s.
Deze foto’s kun je bestellen als wanddecoratie via WerkAanDeMuur & Photospot.
Mocht je een leuke foto op instagram gezien hebben die ik niet op Werk aan de Muur of Photospot aanbied, of die je op iets anders af zou willen laten drukken, stuur mij dan even een mailtje..

Geniet van de foto’s!
(Foto’s van mijn verkochte werken bij jullie aan de muur zijn altijd welkom, ik ben benieuwd hoe het eruit ziet. Mailen kan naar isabelvanveenfotografie@gmail.com)